KARAMAN / MERKEZ - CAHİT ZARİFOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

Zalime karşı mazlumun sesi olmak için,  Filistin halkının sesi olmak için, Filistin'n bir an önce özgürlüğüne kavuşması için dualarla balonlarımızı uçurduk.

Ock

Birinci dönemin tamamlanmasıyla karnelerini alan öğrencilerimize iyi bir tatil dileriz.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Anlamını Bul Etkinliği Yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma Yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimiz  5/D sınıfından Salihanur TÜRKBEN ve 6/E sınıfından Hacer TÜREDİ ödüllendirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Sözlük Tasarlama Yarışması yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

Okul sporları kapsamında düzenlenen judo turnuvasında 40 kilo gramda 1. olarak altın madalya kazanan öğrencimiz Hatice Ecrin PEŞKİR'i tebrik ederiz.

Ock

Okul sporları kapsamında düzenlenen küçük kızlar voleybol turnuvasında 4. olarak okulumuza bu sene toplamda 5. kupayı kazandıran öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okul sporları kapsamında düzenlenen yıldız kızlar dart turnuvalarında 4. olarak okulumuza kupa kazandıran takımımızı tebrik ediyoruz.

Ara

Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Okul Sporları kapsamında düzenlemiş olduğu tekvando müsabakalarında okulumuz öğrencilerinden

Zümra Nur Altun 40 kiloda İl 1. si

Buğlem Şimşek  33 kiloda İl 1. si

Ceylin Bilir.  27 kiloda İl 1. si

Eslim Andaş  33 kiloda İl 2.si olarak bizleri gururlandırmışlardır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Yerli Malı Haftası kapsamında sınıflarda düzenlenen etkinliklerden kareler

Ara

8.Sınıf öğrencilerimizle lise tanıtımları kapsamında okulları ziyaret ettik. TOBB Fen Lisesi, İrfan Ataseven Anadolu Lisesi, NFK Sosyal Bilimler Lisesi ve 15 Temmuz ŞMY kız iHL'ye yapılan gezilerle öğrenciler liseleri tanıma fırsatı buldu.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Kur'ân-ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmaları 12.12.2023 salı Günü okulumuzda yapıldı. Yarışmalarda güzel okuma dalında 1. Cahit Zarifoğlu İmam Hatip ortaokulundan İrem Su KOÇ, 2. 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anolu İmam Hatip Ortaokulundan Ayşe Zülal ÇAĞLIYAN, 3. Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulundan Fadim AKYÜZ olurken.

Hafızlık kategorisinde 1. Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulundan Hümeyra Hira ÜNAL, 2. Cahit Zarifoğlu İmam Hatip ortaokulundan Elif GÖK olmuştur.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emek veren öğretmenlerimize ve jüri üyelerine teşekkür ederiz.