KARAMAN / MERKEZ - CAHİT ZARİFOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Kur'ân-ı Kerim'i güzel okuma ve hafızlık yarışmaları 12.12.2023 salı Günü okulumuzda yapıldı. Yarışmalarda güzel okuma dalında 1. Cahit Zarifoğlu İmam Hatip ortaokulundan İrem Su KOÇ, 2. 15 Temmuz Şehit Muhammed Yalçın Kız Anolu İmam Hatip Ortaokulundan Ayşe Zülal ÇAĞLIYAN, 3. Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulundan Fadim AKYÜZ olurken.

Hafızlık kategorisinde 1. Şehit Oğuzhan Küçük İmam Hatip Ortaokulundan Hümeyra Hira ÜNAL, 2. Cahit Zarifoğlu İmam Hatip ortaokulundan Elif GÖK olmuştur.

Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz. Emek veren öğretmenlerimize ve jüri üyelerine teşekkür ederiz.

Ara

2023 Lgs Okul Birincimiz  Emine ÜNLÜ, mezunla buluşma etkinliği kapsamında 8. sınıf öğrencilerimizle LGS sınavına hazırlık süreci ile ilgili deneyimlerini paylaştı.

Kas

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenleri tarafından uygulanan "Gözümün Nuru Namaz" etkinliğinin 1.si tamamlandı.  Etkinliğe katılan bütün öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz. Çeşitli ödüllerin verildiği etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize de teşekkür ederiz.

Kas

24-28 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlenen okul sporları yıldız kızlar bocce yarışlarında 21 okulun katıldığı yarışlarda 3. olan ve averajla birinciliği kaçıran takımımızı tebrik ederiz.

Kas

Okulumuzda geleneksel hale gelen yazar buluşmalarında bu ay Sayın Mikail OKUMUŞ'u ağırladık. Öğrencilerin heyecanına ortak olan yazarımız program bitişinde kitaplarını imzaladı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Kas

21.11.2023 Salı günü okulumuzda düzenlediğimiz kan bağışına destek veren bütün gönüllülere teşekkür ediyoruz.

Kas

Okul sporları kapsamında düzenlenen küçükler bocce turnuvasında 12 okul arasında 3. olarak bizleri gururlandıran öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimizi tebrik ederiz.

Kas

Okul sporları kapsamında düzenlenen yıldız kızlar hentbol müsabakalarında dördüncü olan öğrencilerimize teşekkürler

Kas

Okulumuzda düzenlediğimiz Kur'ân-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında 1. İrem Su KOÇ, 2. Fatma Zehra GÜRBÜZ, 3.  Elif GÖK oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü ile EDEP arasında imzalanan protokol kapsamında düzenlenen okuma projesinde okulumuz öğrencilerine Ekim ayı kitapları dağıtıldı.

Tem

'Gözümün Nuru Namazimi Kılıyorum' etkinliği finalini İstanbul gezisiyle taçlandirdik.

Kur’an-ı Kerim’in  konuları ve muhtevasına yönelik seminer verildi.