KARAMAN / MERKEZ - CAHİT ZARİFOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

May

Yabancı Dil Ağırlıklı 6/E Sınıfı öğrencileri ile Kutlama ( Celebration) Ünitesi Kapsamında hediyeleşme etkinliği gerçekleştirerek öğrencilerimiz ile yaparak yaşayarak öğrenme gerçekleştirmiştir.

May

Yabancı Dil Ağırlıklı 5 / D sınıfı öğrencileri ile Hayvanlar ( Animals) Ünitesi kapsamında etkileşimli tahta ve kuklalar aracılığı ile drama etkinliği gerçekleştirmiştir.

May

İngilizce Dersi Kutlama ( Celebration) Ünitesi kapsamında davetiye kartı oluşturma etkinliği gerçekleştirmiştir.

May

Okulumuz İngilizce öğretmenlerinden Sevgi Ülkü ÇAPOĞLU mini tiyatro sahnesi ve kuklalar aracılığı ile Yabancı Dil Ağırlıklı 6/E sınıfı öğrencileri ile yabancı dil konuşma becerilerini geliştirmek amacıyla İngilizce diyalog etkinliği gerçekleştirdi.

Nis

Okul Rehber Öğretmeni / Psikolojik Danışmanı tarafından  sınav kaygısı ve baş etme yolları konusunda seminer verildi.

Nis

Okulumuzun da dahil olduğu Math Of Life isimli e-twinning projesi Şubat 2023 tarihinde başlamış bulunmaktadır.

Velilerimizle deneme analizleri yapıldı.

Etkili ders çalışma yöntemleri semineri

Nis

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik 11-15 Nisan Ara Tatili için çalışma programı hazırlandı ve öğrencilere dağıtıldı.

Nis

Din öğretimi şube müdürlüğü başkanlığında ilimizdeki hedef LGS 2022 projesi kapsamındaki bütün imam hatip ortaokulları ile beraber hedef LGS 2022 toplantısı yapıldı ve istişareler sonucunda kararlar alındı.