KARAMAN / MERKEZ - CAHİT ZARİFOĞLU İMAM HATİP ORTAOKULU

Nis

Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu'na Bekliyoruz.

Nis

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı Uygulayan İmam Hatip Ortaokullarının 5.Sınıfına Sınavla Öğrenci Alımı Başvuru Linkidir.

Nis

02.04.2024-06.04.2024 tarihleri arasında Afyon'da yapılan satranç grup müsabakalarında 4.olarak 25-29 Mayıs'ta Rize'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü kapsamında okulumuzda düzenlediğimiz programdan kareler

Mrt

18 Mart Pazartesi Günü sınıflarımızda öğretmen  ve öğrencilerimizin katılımıyla iftarımızı yaptık.  İftarın ardından teravih namazının kılınmasıyla programı tamamladık.

Mrt

Ramazan ayının gelmesiye öğrencilerimiz tarafından hazırlanan birbirinden güzel panolar farkındalık oluşturdu.  Sınıflar arası düzenlenen en güzel ramazan panosu yarışmasında 5D,6D,7D ve 8B sınıfları birinci olmuştur. Bütün öğrencilerimizin ellerine sağlık.

Mrt

8.sınıf öğrencimiz Nihal Zeren UĞURLUKOÇ katıldığı yarışlardan madalyalarla döndü.

Okul sporları kapsamında yapılan 60 metre yarışında ikinci, analig elemelerinde 2000 metrede üçüncü olan öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Ramazan ayının girmesiyle okulumuz farklı bir havaya büründü. Davulların çalındığı, hediyeleşmenin yapıldığı okulumuzda bu farkındalığın oluşmasına vesile olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürler.

Mrt

Karaman Müftülüğü tarafından 14.03.2024 tarihinde düzenlenen "Mehmet Akif Ersoy Şiirlerini  Güzel Okuma Yarışması"nda 7/E sınıfından Ayşe Sena KARA il birincisi oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

İstiklal marşı'mızının kabulünün 103. yılında da bu eşsiz duyguları ilk günkü heyecan ve coşkuyla yaşamaya devam ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Deprem ve Yangın Tatbikat'ları yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda yapılan ve 3 hafta süren zeka oyunları turnuvası tamamlandı.

Pentago oyununda

1. Eslem Sema Kılınç

2. Berrin Zümra Ertaş

3. Hatice Rana Altın

Küre oyununda

1. Ayşe Sena Kara

2. Esranaz Ünlüer

3. Neşe Vera Altın

Kulami oyununda

1. Ayşe Dayan

2. İremsu Özyiğit

3. Elif Zümra Aksoy

Reversi oyununda

1. Ceylin Bülbül

2. Zeynep Nurefşan Özkan

3. Aybüke Hacer Karagöl

oldu öğrencilerimizi tebrik ederiz. İl yarışmalarında okulumuzu temsil edecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Oryantiring yarışlarında yıldız kızlarda 1.  küçük kızlarda 4. olan öğrencilerimiz 25 Nisan'da Aksaray'da yapılacak bölge finallerinde ilimizi temsil edecek.

Ayrıca 7-D sınıfından Zeynep Meryem BAĞCI, okul sporları kapsamında düzenlenen yıldız kızlar oryantiring yarışlarında ferdi olarak il 1. si olmuş ve ilimizdeki en iyi dereceyi elde etmiştir.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

Okul sporları kapsamında düzenlenen küçükler masa tenisi turnuvasında Hatice Ecrin Peşkir, Elif Zümra Aksoy ve Ceylin Berra Arı'dan oluşan takımımız Karaman 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Antrenörleri Sayın Ahmet BAĞRIAÇIK'a emekleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Okul sporları kapsamında düzenlenen satranç turnuvalarında katıldığımız iki kategoride de öğrencilerimiz il birincisi oldu.

19-20 Şubat 2024 tarihlerinde yapılan turnuvalarda hem küçük kızlar hem de yıldız kızlar kategorisinda takımlarımız il birincisi oldu. Nisan ayında düzenlenecek bölge turnuvalarında ilimizi temsil edecek öğrencilerimizi tebrik ederiz.